Uw "volledige natuur" ontsnapping!   De nomade van rivieren en kanalen 

   Vandaag geopend       33.(0)3.23.66.58.64 / 33.(0)6.99.19.95.47   

U wilt uw territorium via de waterwegen ontdekken of herontdekken, ga dan aan boord met een van onze riviergidsen. Daarnaast komen wij bij u thuis....!

Begeleide tour :  Het idee is niet nieuw, aangezien we al meer dan 10 jaar natuuruitstapjes te voet organiseren, maar ook en vooral in kano's. Vandaag willen we met deze passagiersboot ons publiek uitbreiden, vooral naar mensen die niet kunnen zwemmen, maar ook naar de jongsten. Als gids, in een nomadische geest, nodig ik je uit om enkele bevoorrechte ruimtes te ontdekken die je niet onverschillig zullen laten.

Voorbeeld van afrit op het Canal de la Somme:

Ik bied u een begeleide tour aan over de geschiedenis van de kanalen van Antoine Crozat tot heden (Seine-Noord-Europa). Deze 12-persoons boot doet denken aan de gribanes van de Somme, ook wel waterdiligences genoemd. Het is daarom over het water dat ik u binnenkort zal uitnodigen om dit riviererfgoed per boot te ontdekken.Exemple de sortie sur le canal de la Somme.

 

Deze gehomologeerde passagiersboot biedt plaats aan 12 personen (11 passagiers en een van onze piloten). U kunt uw spreker kiezen: zanger, verhalenverteller, natuurgids, fluvestre-gids, sprekersgids, "kweker" van lokale producten, fotograaf, videograaf, maar ook bedrijfsbijeenkomst (binnen de limiet van beschikbare plaatsen) met proeverij, snack, enz. . .....

Evenementen: muziekgroepen, sleepdemonstraties, "watertaxi", steekspel, vissen, Valentijnsdag, muziekschool... We staan open voor al uw ideeën (onder voorbehoud van technische haalbaarheid en vergunningsinstanties natuurlijk). 

Meer informatie: 06.99.19.19.95.47

Bedankt voor uw geduld, deze site is onder constructie

KijK OOK :       picardie-attelage.com         picardie-canoe.com           picardie-val-domignon.com